Vi søger altid nye dygtige håndværkere

Vi er en virksomhed i vækst, med høj faglig stolthed og et solidt fællesskab.

Nybyg​

En nybygget bolig kan være noget, som man har ønsket sig rigtig længe. Vi har stor erfaring med at bygge nye huse, lejligheder og sommerhuse, hvor vi samtidig er gode rådgivere og sparringspartnere. Når vores kunder ønsker sig et særligt byggeri, er det vigtigt, at ønsket kan opfyldes og så til en pris, som er til at betale.

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, og vi forestår opførslen af mange forskellige typer bygninger. Vores samarbejde inkluderer elektrikere, VVS’ere og andre dygtige håndværkere, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau. Ligesom os har de alle et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service.

Vi løser selvfølgelig også små og store ny- og ombygninger.​

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din byggeopgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer i gang med dit byggeprojekt.

Har du brug for hjælp?

Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, og vi påtager os hellere end gerne total- eller hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
 
Upload et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte af vores arbejde!  - Tag et kig på nogle af vores referencer

Vi passer på vores medarbejdere

På vores arbejdsplads er der plads til alle. Vi har vitterlig nogle gode medarbejdere! De arbejder med deres særlige kompetencer, så kunden får den medarbejder, som er bedst til lige netop den opgave. 

Vi har fem lærlinge, da vi er fokuserede på at kunne uddanne unge mennesker til at blive dygtige og ansvarlige tømrersvende. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor har sans for detaljer en stor prioritet hos os alle. Vi har et ansvar for vores medarbejdere og deres arbejdsvilkår, så vi har selvfølgelig de nødvendige hjælpemidler til alle slags opgaver.​

Lige nu har vi fem lærlinge, som er med på alle opgaver, så de lærer faget bedst muligt. Vi er stolte over at være med til at skabe fremtidens dygtige håndværkere.

succes-sort

Følg os på sociale medier​

Instagram​

Facebook

Adresseoplysninger

JS-BYG ApS

Energivej 10, 8963 Auning

​CVR: 35231927

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 20 74 24 79

E-mail: js@jsbyg.dk

Vi støtter

sponsor_2023_rgb

Medlem af: ​