Vi søger altid nye dygtige håndværkere

Vi er en virksomhed i vækst, med høj faglig stolthed og et solidt fællesskab.

Fredede og bevaringsværdige bygninger​

Fredede og bevaringsværdige bygninger har sin charme og de skal kunne fungere trods renoverings-restriktioner og andre regler for byggeri. Vores tømrer sætter en ære i at arbejde med et håndværk, som kræver deres viden og kompetence.

Vi har over flere  omgange renoveret både Lerchenborg slot ved Kalundborg og Hofmandsgave på Fyn, begge steder er fredet og har derfor særlige krav til udførsel af arbejdet. Dette gælder også for selve byggematerialerne, som skal godkendes af slots- og kulturstyrelsen.​

Lerchenborg Slot

Lerchenborg Slot etape 2.​

Lerchenborg Slot etape 3.​ (hestestalden)

Hofmansgave

Har du brug for hjælp?

Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, og vi påtager os hellere end gerne total- eller hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
 
Upload et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte af vores arbejde!  - Tag et kig på nogle af vores referencer

Vi passer på vores medarbejdere

På vores arbejdsplads er der plads til alle. Vi har vitterlig nogle gode medarbejdere! De arbejder med deres særlige kompetencer, så kunden får den medarbejder, som er bedst til lige netop den opgave. 

Vi har fem lærlinge, da vi er fokuserede på at kunne uddanne unge mennesker til at blive dygtige og ansvarlige tømrersvende. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor har sans for detaljer en stor prioritet hos os alle. Vi har et ansvar for vores medarbejdere og deres arbejdsvilkår, så vi har selvfølgelig de nødvendige hjælpemidler til alle slags opgaver.​

Lige nu har vi fem lærlinge, som er med på alle opgaver, så de lærer faget bedst muligt. Vi er stolte over at være med til at skabe fremtidens dygtige håndværkere.

succes-sort

Følg os på sociale medier​

Instagram​

Facebook

Adresseoplysninger

JS-BYG ApS

Energivej 10, 8963 Auning

​CVR: 35231927

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 20 74 24 79

E-mail: js@jsbyg.dk

Vi støtter

sponsor_2023_rgb

Medlem af: ​