Vi søger altid nye dygtige håndværkere

Vi er en virksomhed i vækst, med høj faglig stolthed og et solidt fællesskab.

Erhvervsbyggeri​

Vi leverer løsninger til alle slags erhvervsbyggerier. Vores tømrere har stor ekspertise i at løse alle opgaver, også de opgaver, som kan synes umulige. Vores første prioritet er at opfylde vores kunders krav og forventninger til vores arbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor. Vi er derfor kendt for at levere kvalitet til tiden, når vi løser opgaver ved nybyggeri, ombygninger og renoveringer.


Vi har således stor erfaring med at hjælpe vores kunder med de rette byggeløsninger til alt fra kontor – og administrationsbyggeri, produktions- og lagerbygninger, industris byggeri og vaskehal.

Vi er ansvarlig for vejledning om valg af materialer og inventar, som fungerer i samspil med hinanden. Vi lægger også vægt på, at vores kunder oplever en sikker og kvalificeret rådgivning vedrørende sammenhæng mellem pris og kvalitet, når der skal træffes de mange valg i løbet af byggeprocessen.

Vi tager os med andre ord af alt fra de mindre renoveringsopgaver til det komplicerede nybyggeri. Ved større opgaver samarbejder vi med andre dygtige håndværkere om entreprisen, så byggeprocessen bliver let og overskuelig for vores kunder.​

Kontakt os for en samtale og et uforpligtende tilbud på jeres opgave.​

Har du brug for hjælp?

Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, og vi påtager os hellere end gerne total- eller hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
 
Upload et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte af vores arbejde!  - Tag et kig på nogle af vores referencer

Vi passer på vores medarbejdere

På vores arbejdsplads er der plads til alle. Vi har vitterlig nogle gode medarbejdere! De arbejder med deres særlige kompetencer, så kunden får den medarbejder, som er bedst til lige netop den opgave. 

Vi har fem lærlinge, da vi er fokuserede på at kunne uddanne unge mennesker til at blive dygtige og ansvarlige tømrersvende. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor har sans for detaljer en stor prioritet hos os alle. Vi har et ansvar for vores medarbejdere og deres arbejdsvilkår, så vi har selvfølgelig de nødvendige hjælpemidler til alle slags opgaver.​

Lige nu har vi fem lærlinge, som er med på alle opgaver, så de lærer faget bedst muligt. Vi er stolte over at være med til at skabe fremtidens dygtige håndværkere.

succes-sort

Følg os på sociale medier​

Instagram​

Facebook

Adresseoplysninger

JS-BYG ApS

Energivej 10, 8963 Auning

​CVR: 35231927

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 20 74 24 79

E-mail: js@jsbyg.dk

Vi støtter

sponsor_2023_rgb

Medlem af: ​