Vi søger altid nye dygtige håndværkere

Vi er en virksomhed i vækst, med høj faglig stolthed og et solidt fællesskab.

​Om JS-BYG

Jeg startede min egen virksomhed JS-Byg i 2011 sideløbende med mit faste arbejde som hustømrer på Gammel Estrup gartneri i Auning. To år senere og med en tømrer ansat, valgte jeg at bruge al min tid på min egen virksomhed. I dag er vi 22 mand inklusive fem lærlinge. Vi arbejder i hele Danmark og er kendt for kvalitet til tiden. Hvis en opgave kræver det, så arbejder vi i døgndrift. Vi tager altid telefonen og svarer hurtigt tilbage på forespørgsler.

JS-Byg er medlem af Dansk byggeri og byggaranti. Vi har vundet Børsens Gazelle pris 4 år. 2019, 2020, 2021 og 2023. Spar Nord og BDO kårede os til Succes virksomhed i 2021 – for imponerende finansielle resultater.

Tildelt AAABronze – højeste kreditværdighed i 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. En præstation som kun 0,4% af alle danske virksomheder opnår.

JS-Byg er en sund og kreditværdig virksomhed, hvilket skaber tryghed overfor kunder, leverandører og samarbejdspartnere.​

Vi passer på miljøet

Vi er opmærksomme på miljøet.

Og overholder alle regler for det gode byggeri og har det hele med, så unødvendig kørsel ikke sker.

Vi er en del af lokalmiljøet

Vi støtter de lokale projekter og idrætsforeninger. Blandt andet har vi netop sponseret træningsbolde til Norddjurs Golfklub, hvor alle vores ansatte har testet, at om boldene nu også virker.

Har du brug for hjælp?

Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, og vi påtager os hellere end gerne total- eller hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
 
Upload et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte af vores arbejde!  - Tag et kig på nogle af vores referencer

Vi passer på vores medarbejdere

På vores arbejdsplads er der plads til alle. Vi har vitterlig nogle gode medarbejdere! De arbejder med deres særlige kompetencer, så kunden får den medarbejder, som er bedst til lige netop den opgave. 

Vi har fem lærlinge, da vi er fokuserede på at kunne uddanne unge mennesker til at blive dygtige og ansvarlige tømrersvende. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor har sans for detaljer en stor prioritet hos os alle. Vi har et ansvar for vores medarbejdere og deres arbejdsvilkår, så vi har selvfølgelig de nødvendige hjælpemidler til alle slags opgaver.​

Lige nu har vi fem lærlinge, som er med på alle opgaver, så de lærer faget bedst muligt. Vi er stolte over at være med til at skabe fremtidens dygtige håndværkere.

succes-sort

Følg os på sociale medier​

Instagram​

Facebook

Adresseoplysninger

JS-BYG ApS

Energivej 10, 8963 Auning

​CVR: 35231927

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 20 74 24 79

E-mail: js@jsbyg.dk

Vi støtter

sponsor_2023_rgb

Medlem af: ​